Overzichtelijke

rapportages en proactief advies

Met onze software krijg je duidelijke en overzichtelijke rapportages, waarin op ieder moment valt af te lezen hoe je ervoor staat. Zo kun jij je zakelijke beslissingen meteen afstemmen op de actuele financiële situatie. Bovendien zijn de rapportages eenvoudig te lezen. Heldere taal voor elke ondernemer. Waarom moeilijk, als het makkelijk kan?

rapportages en jaarverslagen

Altijd en overal

op de hoogte

Als klant van Adminno ben je 24/7 op de hoogte van jouw financiën. Je scant je facturen en verzend deze via de scan & herken app. Dankzij onze software verwerken we jouw mutaties in no-time. Hierna kun je online je administratie inzien en ontvang je maandelijks een rapportage. Bekijk hoe je ervoor staat op je smartphone, tablet of laptop. Onderweg of op kantoor. Gewoon wanneer het je uitkomt of wanneer je het nodig hebt. Adminno verzorgt boekhouden nieuwe stijl voor ondernemers in De Kempen. Doe je ook mee?

Geen financiële

verrassingen

Weten dat je administratie gewoon goed op orde is...hoe fijn is dat! Veel ondernemers komen bij ons binnen met kopzorgen over hun administratie.

'Het is een blok aan mijn been', 'Een noodzakelijk kwaad waar ik allang tegenop kijk', zijn veel gehoorde opmerkingen. Als we vervolgens vertellen dat het heel anders kan, dan zien we vaak sceptische gezichten. En dat mag.

Adminno bewijst zich graag in de praktijk. Dus regelen we vaak in één dag al de overstap en de inrichting van jouw administratie. Overstappen is tegenwoordig makkelijker dan je denkt. Hierna kun je zelf gaan ervaren hoe makkelijk en overzichtelijk het is om je administratie te voeren. En dat alles voor een vast, laag maandbedrag. Dus geen financiële verrassingen achteraf. 

 

Zien we elkaar dan niet meer? O jawel, zeker wel. Wij volgen onze klanten achter de schermen en trekken aan de bel als het nodig is. Ook staan we klaar voor vragen of hulp én ontvang je van ons rapportages en proactief advies. Geen financiële verrassingen achteraf dus. We bieden je alle diensten die je nodig hebt. Niet meer, maar zeker ook niet minder. Dat werkt horen we van onze tevreden klanten. 

Overstappen moeilijk?

Nee hoor... We regelen de overstap voor je en jij kunt vanaf morgen ondernemen in nieuwe stijl.