Meer tijd voor

persoonlijke aandacht

"Automatisering is in deze maatschappij niet meer weg te denken. Steeds verder en sneller willen we. In veel processen is de mens zelfs al de vertragende factor. Simpelweg omdat we niet meer tegen automatisering op kunnen werken. En waarom zouden we ook? We hebben het niet voor niets in het leven geroepen. Gebruik het, bouw het uit. Maak er tijd mee vrij om datgene te kunnen geven waar een vertrouwelijke, zakelijke relatie altijd om zal blijven draaien: persoonlijke aandacht. Van mens tot mens!"

Jack van Ansem

Directeur Adminno & ondernemer

 

Administratie nieuwe stijl

voor ondernemers in Zuidoost Brabant

Als ondernemer ben je constant bezig met je bedrijf en klanten. Door focus en hard werken groeit je onderneming. Natuurlijk moeten de cijfers op orde zijn en kun je het beste bijsturen met actuele financiële gegevens, maar moet dat echt zo veel geld en tijd kosten? Nee, vinden wij bij Adminno.

 

Onze klanten hebben 24/7 inzicht in hun administratie. Geen dikke jaarrapporten, maar dagelijks inzicht via een overzichtelijk dashboard op pc, tablet of mobiel. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten draaien. Niet meer en niet minder. En dat voor een vast laag, maandbedrag.

Maar dat is niet alles. Onze klanten ontvangen meerdere keren per jaar proactief advies en rapportages. We laten je weten hoe je onderneming ervoor staat en geven advies om verder te kunnen groeien

 

Adminno is jouw proactieve administratiepartner nieuwe stijl. Veel ondernemers in De Kempen zijn al jaren tevreden klant bij Adminno en merken dat hun onderneming groeit. We houden van onze klanten en van kennis delen. Dit doen we dan ook graag proactief vanuit onszelf.

We versterken elkaar door samenwerken. Ben je ondernemer in De Kempen en benieuwd naar de voordelen van een samenwerking met Adminno? Neem dan contact op. 

Maak kennis met ons proactieve team

Jack

Jack

Stuur Jack een mail

Wendy

Wendy

Stuur Wendy een mail

Joyce

Joyce

Stuur Joyce een mail

Wiek

Wiek

Stuur Wiek een mail

Anita

Anita

Stuur Anita een mail

Maxime

Maxime

Stuur Maxime een mail

raket

raket

Tanja

Tanja

Stuur Tanja een mail

Je administratie

simpel op orde

Markten veranderen continu. Ook die van ons. Door automatisering van processen zijn we tegenwoordig veel minder tijd kwijt aan het verwerken van bonnen en facturen. Dat levert tijd op. Ook jij als klant hebt 

voordeel van onze innovatieve manier van boekhouden.

 

Scannen, mailen en klaar ben je. Zo simpel kan het gaan. Met 24/7 inzicht in je actuele cijfers. Zo houd je controle en stuur je dagelijks bij. De tijd die wij besparen, investeren we met liefde weer in jou als klant. Achter de schermen volgen we je bedrijf en helpen met helder proactief advies. We bieden je alle expertise en diensten van een accountantskantoor, maar dan voor een vast laag maandbedrag. En we vinden zelf dat we nog een stapje verder gaan, want voor alles wat er mogelijkerwijs komt kijken bij het runnen van een succesvolle en winstgevende onderneming, is Adminno dé proactieve partner; Juridisch, Fiscaal, Business en Marketing, Personeelszaken / HRM en Financiering. 

Persoonlijke aandacht en advisering

De drang tot innoveren zit ons in het bloed. We geloven in automatiseren waar het kan. Waar anderen automatisering vaak inzetten om met minder mensen hetzelfde werk te doen, gebruiken wij nieuwe technologieën juist om ruimte te creëren voor nog meer persoonlijke aandacht en advisering op maat. 

Ook voor specialistische vragen is Adminno jouw partner. Wij hebben de kennis in huis om 95% van alle ondernemersvragen te beantwoorden. Ook op fiscaal gebied. Voor de overige 5% bieden we de specialistische kennis van vaste partners aan. Zo betalen onze klanten alleen voor wat ze afnemen en niet voor dure arbeidskrachten of indrukwekkende kantoren.

Door slim werken kan de rekening dus een stuk lager én bieden we je alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming op te bouwen en te runnen!

Neem contact met ons op

Stel je vraag via onderstaand contactformulier

adminno

 

Bezoekadres
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard

Postadres

Postbus 615

5550 AP Valkenswaard

Bereikbaarheid

Adminno is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur

Bedankt! Bericht verzonden.