top of page
Fietsen naar werk

Betaalbaar vangnet bij arbeidsongeschiktheid mét sparen

Zelfstandig Ondernemers biedt een voorzieningenvangnet waarmee inkomensgarantie gegeven wordt bij ondernemersrisico's als AOV, invaliditeit, pensioen en sparen. Vanaf € 75 per maand (all in) stel jij jouw vangnet samen. Zoals jij dat wilt.

 

Startpunt van dit voorzieningenvangnet is altijd het AOV-vangnet. Je kiest hier zelf de hoogte van jouw maandelijkse inleg en inkomen(sduur) bij ziekte. Vanuit ieders maandelijkse inleg verstrekken wij, na een wachttijd van 2 maanden, een uitkering aan zieke deelnemers. Dit is echter maar een klein deel van je inleg. Het overgebleven deel kan je gebruiken voor het opbouwen van een pensioen, een ongevallenverzekering of het aanleggen van een financiële buffer voor als het even tegen zit.

 

Jouw vangnet, jouw keuzes!

Waarom het ook voor jou belangrijk is!

Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan iedereen overkomen. Dit hoeft niet altijd tijdens het werk te zijn, maar kan ook gebeuren in je vrije tijd.

Als ondernemer heb je geen recht op het sociale vangnet bij ziekte.

 

Afgelopen jaren hebben we al een aantal keren meegemaakt dat clienten door een ongeval langdurig niet kunnen werken. Het opgebouwde eventuele spaargeld verdwijnt dan als de spreekwoordelijke “sneeuw voor de zon”.

Jouw inkomen uit je onderneming is de basis voor je privé-huishouding. Je uitgaven zijn hier op afgestemd en je hele gezin is hiervan afhankelijk.

 

Neem ons advies aan: regel het voor jezelf, maar ook voor je gezin!

Door onze samenwerking met Zelfstandig Ondernemers kunnen we je eenmalig 10% korting aanbieden op je eerste inleg. Dit bedrag wordt binnen 3 maanden naar je overgemaakt.

 

Gebruik kortingscode: ADMINNO-AOV bij stap 3 van het aanmeldformulier en ontvang 10% korting!

Man aan het stuur
bottom of page