top of page
jeriden-villegas-VLPUm5wP5Z0-unsplash.jp

Betaalbaar vangnet bij arbeidsongeschiktheid mét sparen

AOV Bouw is een betaalbaar en eerlijk alternatief voor een verzekering. Samen met andere deelnemers maak je elke maand een vast bedrag over naar de AOV Bouw rekening waar jouw persoonlijke saldo wordt bijgehouden.

Wanneer je ziek wordt krijg je, na een wachttijd van 2 maanden, van iedere deelnemer een maandelijkse schenking. Dat kan voor een periode van 2 of 5 jaar per ziektebeeld. Maar: je kunt natuurlijk deelnemen aan AOV Bouw zo lang als je wilt.

Waarom het ook voor jou belangrijk is!

Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan iedereen overkomen. Dit hoeft niet altijd tijdens het werk te zijn, maar kan ook gebeuren in je vrije tijd.

Als ondernemer heb je geen recht op het sociale vangnet bij ziekte.

 

Afgelopen jaren hebben wij al een aantal keren meegemaakt dat clienten door een ongeval langdurig niet kunnen werken. Het opgebouwde eventuele spaargeld verdwijnt dan als de spreekwoordelijke “sneeuw voor de zon”.

Jouw inkomen uit je onderneming is de basis voor je privé-huishouding. Je uitgaven zijn hier op afgestemd en je hele gezin is hiervan afhankelijk.

 

Neem ons advies aan: regel het voor jezelf, maar ook voor je gezin!

Door onze samenwerking met AOV Bouw kunnen we je eenmalig 10% korting aanbieden op je eerste inleg. Dit bedrag wordt binnen 3 maanden naar je overgemaakt.

 

Gebruik kortingscode: ADMINNO-AOV bij stap 3 van het aanmeldformulier en ontvang 10% kortingen!

Bouwvakker met hamer
bottom of page