Real time inzicht

in jouw administratie

Bij Adminno heb je overal en 24/7 inzicht in jouw financiële gegevens. Geen ingewikkelde rapportages of moeilijke systemen, maar helder en overzichtelijke info door gebruiksvriendelijke software. 

 

Onderweg naar een klant en even je administratie checken? Automatisch een herinnering ontvangen voor jouw betalingen of een seintje bij het te laat betalen van je klanten? Het kan allemaal. Adminno: administratie nieuwe stijl voor ondernemers in De Kempen.

Administratie

30% tijdsbesparing

door scan en herken

Wij automatiseren jouw hele administratie door slimme scan & herken software. Scan je papierwerk met je tablet of smartphone en wij verwerken je facturen en bonnen binnen 48 uur. Zo heb jij via je telefoon of tablet altijd een actueel inzicht in je cijfers.

 

Bovendien bouw je simpel jouw digitale archief op. Aan de achterkant verzorgen wij, als je dat wilt, de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting. Voor dat vaste lage maandbedrag dat je van ons gewend bent.

Volledig geautomatiseerd

debiteurenbeheer

Verstuur je facturen gemakkelijk en rechtstreeks vanuit je boekhoudpakket. Wil je het risico op wanbetalers zoveel mogelijk beperken? Adminno verzorgt je debiteurenbeheer volledig geautomatiseerd. Dat scheelt veel tijd en verbetert je cashflow aantoonbaar.

 

Wij werken samen met Exact online. Een betrouwbare speler in de markt op het gebied van financiële software voor ondernemend Nederland. Dat geeft een gerust gevoel.

Overstappen moeilijk?

Nee hoor... We regelen de overstap voor je en jij kunt vanaf morgen ondernemen in nieuwe stijl.