top of page

Vacature: Zelfstandig Assistent Accountant

Bijgewerkt op: 15 dec. 2017


Wat zoeken wij?

Wij zoeken een zelfstandig assistent accountant die met ons het avontuur wil aangaan. Iemand die zijn/haar vak beheerst, maar ook weet dat dit vak de komende jaren aan grote veranderingen onderhevig zal zijn. Affiniteit met automatisering en flexibiliteit zijn daarom een must! Je moet het leuk vinden om met de nieuwste ICT oplossingen te werken. Je kunt omgaan met veranderingen. En nog belangrijker: met mensen!

Je hebt een HBO opleiding/werkniveau en hebt minimaal 5-10 jaar ervaring in het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van tussentijdse cijfers en het verzorgen van belastingaangiften. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.


Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemende en innovatieve MKB Adviseur. Wij bieden onze klanten rust op hun weg naar meer rendement. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen, zoals de toenemende automatisering. Niet omdat het moet, maar omdat wij het leuk vinden! Zo zijn wij in staat om te voorzien in veranderende klantbehoeften en toegevoegde waarde te blijven leveren.


Wat doen wij?

Wij zijn doorlopend bezig met procesoptimalisatie (intern en extern), robotisering van de administraties en ontwikkeling van visie en strategie. De verplichte jaarrekening vinden wij een “moetje”. En dat vinden onze klanten ook! Wij richten ons daarom op geautomatiseerd tot stand gekomen administraties. Met een online dashboard hebben onze klanten altijd een actueel inzicht. En kunnen wij pro-actief adviseren en meedenken. Ook op kantoor maken wij gebruik van slimme ICT oplossingen. Wij werken volledig digitaal en managen onze processen door middel van workflows.

Wij geloven in de combinatie van automatisering en persoonlijke aandacht. Onze diensten bieden wij tegen een vaste prijs aan in de abonnementen: Rust, Richting & Rendement.


Onze klanten zijn werkzaam in het MKB als DGA of zelfstandig ondernemer. Vaak zijn het vakmensen. En hebben ze 0 tot 15 personeelsleden in dienst.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een werkomgeving waarin alle aspecten van ons boeiende vak voorbij komen. Een uitdagende functie waarin jij je kunt blijven ontwikkelen. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en hebben wij een goede studieregeling. Het is daarnaast mogelijk om parttime te werken.bottom of page