top of page

FISCUSPROOF TANKEN, CARWASH EN PARKERENFiscusproof tanken, carwash en parkeren

Tom ziet dat ondernemers als jij onze samenleving beter maken. Beetje bij beetje. Niet omdat je per se een wereldverbeteraar bent, maar simpelweg omdat jij – net als alle andere ondernemers – jouw unieke stip aan de horizon hebt gezet: een idee, een ideaal, een ambitie.

Wanneer jij dichter bij jouw stip komt heeft dat impact op je omgeving. En daarmee dus op een stukje van onze samenleving. En dát is de unieke kracht van ondernemers: wij verbeteren onze wereld, stip voor stip voor stip.

Die unieke kracht verdient alle vrijheid Daarom wil Tom je verder helpen, op weg naar jouw stip. Met diensten die gedoe bij je wegnemen. Zoals de autopas met handige apps van Tom: tanken, carwash en parkeren, fiscusproof op één verzamelfactuur. Maar ook met gratis advies, bij al je fiscale vragen rondom mobiliteit. En Tom laat je nieuwe wegen ontdekken, door inspirerende ervaringen van mede-ondernemers met je te delen op Tomdenken, het inspiratieplatform van Tom.

Alles zodat jij je puur kunt richten op jouw stip Op weg naar een beter bedrijf, een betere omgeving en een betere samenleving.


bottom of page