top of page

Vacature:
Junior Fiscalist/Fiscaal Medewerker
Locatie: Valkenswaard

Wie zijn wij?

​Wij zijn een ondernemende en innovatieve MKB adviseur, gevestigd in Valkenswaard. Wij bieden onze klanten rust op hun weg naar meer rendement. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen, zoals de toenemende automatisering. Niet omdat het moet, maar omdat wij het leuk vinden! Zo zijn wij in staat om te voorzien in veranderende klantbehoeften en kunnen we toegevoegde waarde blijven leveren.

Wat doen wij?

Wij zijn doorlopend bezig met procesoptimalisatie (intern en extern), robotisering van de administraties en ontwikkeling van visie en strategie. De verplichte jaarrekening vinden wij een “moetje” en dat vinden onze klanten ook. Wij richten ons daarom op het geautomatiseerd tot stand laten komen van administraties. Met een online dashboard hebben onze klanten altijd een actueel inzicht. Zo kunnen wij proactief adviseren en meedenken.

 

Ook op kantoor maken wij gebruik van slimme ICT-oplossingen. Wij werken volledig digitaal en managen onze processen door middel van workflows. Wij geloven in de combinatie van automatisering en persoonlijke aandacht.

Wat bieden wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met een afgeronde opleiding op hbo-niveau. Ook als starter ben je van harte welkom. Als jij een fiscale opleiding op hbo-niveau hebt gevolgd of al enige jaren ervaring hebt in het verwerken van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en het adviseren op het gebied van inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, dan ben je bij ons van harte welkom!

 

Ons kantoor is informeel, laagdrempelig, betrokken en ambitieus. Wij zijn constant bezig met innoveren, automatisering en werken veel online, dus het is een pré als jij daar affiniteit mee hebt. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Als het heel goed tussen ons allen klikt, is er vooruitzicht op een vaste baan.

 

Verder bieden we je een werkomgeving waarin alle aspecten van ons boeiende vak voorbij komen. Een uitdagende functie waarin jij je, vanuit een fijne werkomgeving, kunt blijven ontwikkelen. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goede balans tussen werk en privé. Het is daarnaast mogelijk om parttime te werken.

Is dit jouw baan?

Als jij de topper bent die we zoeken, dan komen we graag met jou in contact! Stuur je cv en een motivatiebrief naar info@adminno.nl t.a.v. Jack van Ansem.

 

Indien je op basis van je motivatie en curriculum vitae in aanmerking komt voor de functie, dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Voor vragen over de functie kun je ook bij Jack van Ansem terecht (tel. 040-8427221).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Junior fiscalist
bottom of page