top of page
Anker 1
Bureau

Vacature:
Ervaren Assistent Accountant 
Locatie: Valkenswaard

Wie zijn wij?

Wij zijn een ondernemend en innovatief administratiekantoor, gevestigd in Valkenswaard. Wij bieden onze klanten rust op hun weg naar meer rendement. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen, zoals de toenemende automatisering. Niet omdat het moet, maar omdat wij het leuk vinden! Zo zijn wij in staat om te voorzien in veranderende klantbehoeften en kunnen we toegevoegde waarde blijven leveren.

 

Wij zijn doorlopend bezig met procesoptimalisatie (intern en extern), robotisering van de administraties en ontwikkeling van visie en strategie. De verplichte jaarrekening vinden wij een “moetje”. Dat vinden onze klanten ook! Wij richten ons daarom op geautomatiseerd tot stand gekomen administraties. Met een online dashboard hebben onze klanten altijd een actueel inzicht. Zo kunnen wij proactief adviseren en meedenken. Ook op kantoor maken wij gebruik van slimme ICT-oplossingen. Wij werken volledig digitaal en managen onze processen door middel van workflows.

 

​Wij geloven in de combinatie van automatisering en persoonlijke aandacht.

 

Onze klanten zijn werkzaam in het MKB als DGA of zelfstandig ondernemer. Vaak zijn het vakmensen en hebben ze 0 tot 15 personeelsleden in dienst.

Wat zoeken wij?

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

Wij bieden je een werkomgeving waarin alle aspecten van ons boeiende vak voorbijkomen. Een uitdagende functie waarin jij je, vanuit een fijne werkomgeving, kunt blijven ontwikkelen. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goede balans tussen werk en privé
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

 

Afhankelijk van achtergrond en ervaring bestaan je werkzaamheden uit:

 • Het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en opstellen van fiscale aangiften en ook het adviseren van cliënten op administratief en belastingtechnisch gebied;

 • Je staat “dichtbij” de cliënt en bent dan ook nauw betrokken bij het reilen en zeilen binnen de organisatie van de cliënt;

 • Mede verantwoordelijk voor een cliëntenportefeuille;

 • Je adviseert de cliënten op diverse terreinen, waarbij fiscale vraagstukken eveneens een belangrijke rol spelen. Hierbij overleg je met fiscaal/juridische specialisten (in-of extern) en delegeer je daar waar nodig is.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Assistent Accountant, die past in deze rol.

Wat heb je hiervoor nodig?
 • Minimaal twee jaar ervaring in de samenstelpraktijk in een soortgelijke functie;

 • Ervaring of duidelijke interesse in het MKB;

 • Fiscale ervaring en affiniteit, zowel op het gebied van VPB als IB;

 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;

 • Een proactieve, initiatiefrijke en cliëntgerichte houding;

 • Goede contactuele eigenschappen;

 • Een zelfstandige maar ook een team gerichte instelling;

 • De “regie” behouden zit in je bloed;

 • Bereidheid en interesse om jezelf continu te willen blijven bekwamen op jouw vakgebied;

Wat bieden wij?

Wij bieden je een werkomgeving waarin alle aspecten van ons boeiende vak voorbijkomen. Een uitdagende functie waarin jij je, vanuit een fijne werkomgeving, kunt blijven ontwikkelen. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goede balans tussen werk en privé.

 

Daarnaast kom je terecht in een divers en hecht team, dat je meteen met open armen ontvangt. We hebben regelmatig leuke bedrijfsuitjes en zijn niet vies van een vrijmibo!

​Is dit jouw baan?

We zien jouw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet. Deze kun je sturen naar info@adminno.nl ter attentie van Jack van Ansem. Indien je op basis van je motivatie en curriculum vitae in aanmerking komt voor de functie, dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Voor vragen over de functie kun je ook bij Jack van Ansem terecht (tel. 040-8427221).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page